Translate

02 de desembre, 2012


DIUEN

Diuen, diuen i diuen, la qüestió és que diem nosaltres, que som capaços d’ expressar i d’afirmar. Es a dir que es allò que no estem d’acord i volem que es modifiqui o fins i tot s’anul·li pel bé nostre i de la societat.

Es ven certa aquesta frase “No facis allò que no vols que et facin a tu”. Som capaços que complir-la i de seguir-la al llarg  d’una hora, d’una jornada, d’una setmana, quinze dies, un mes, un trimestre, mig any, l any ...

Doncs crec que ens haurem de posar mans a l’obra, i començar per la pròpia vida, escombrant de portes endins a la casa d’un, i així potser, fent-nos responsables, cadascú de la seva vida, podrem millorar i modificar la vida de la comunitat, es a dir “la societat”.

Cadascú de nosaltres pot posar el grà, granet, afirmació, … que millori la comunicació, relació, acció, sinergia, … que farà moure de forma coherent i responsable tot acte en el marc social, sigui a casa, a la feina, amb els amics i coneguts … i llavors, potser el món es sentirà segur de si, i hi haurà un canvi en la “societat”, ja que el mon que es viu, i ben viu, del qual tots formem part, es sentirà satisfet dels seus fills i hostes “nosaltres”.

La vida comença per un i acaba per un. Per tant, no ens deixem perdre aquesta oportunitat de ser el millor d'un mateix, i dels altres.

Benvinguts al món !!!