Translate

02 de desembre, 2011

LA PISTA DE GEL


La  plaça Catalunya, que és la gran basílica catalana, sembla ser que per uns dies serà patam, patim per art de màgia una pista de Gel … serà el nord d’Europa amb una climatologia mediterrània que no té res a veure amb el clima del Pirineu. Pregunteu-ho a un meteoròleg.

El més curiós és que per VENDRE, continua valent tot, ja no sols pels comerciants, sinó també pel consistori barceloní, el qual fa campanyes de sostenibilitat, ecologia i benestar pels ciutadans.

El més sorprenent del cas, és que el representat del Gremi de Comerciants, va fer servir uns criteris per defensar la iniciativa un pèl antigues i d’aquelles de tot si val, o com deia aquell programa “Tot per l’audiència” o aquella famosa frase “Un comercial vendria una nevera a un esquimal”; es defensà dient que els tiquets eren per poder accedir a les instal·lacions i que els “afortunats” sols haurien de llogar els patins i els guants amb un cost de mitja hora de 8 euros. I jo em pregunto, que passa amb els que tenim patins i guants? què potser haurem d’anar a l’Skating o a la Pista de Gel del F.C. Barcelona?